Te som kreativ drivkraft

Er det på tide at du udfolder dine kreative sanser og viser en mere kunstnerisk side af dig selv? Så kan det godt være svært at få sin kreative side frem hvis den har været gemt væk for længe. Det er der heldigvis råd for. En af de mange kendte metoder som bliver benyttet af folk fra hele verden er noget så simpelt og lækkert som grøn te. Det er bevist at te hjælper din hjerne med at stimulere kreative sanser og fremmer dem. Så har du svært med at komme i gang med et kreativt projekt som du har haft på tegnebrættet længe, kan en kop te være behjælpelig. Som regel når man skal bruge alternative metoder til at fremkalde følelser og sider af ens krop kan det være måder der ikke får dig til at føle dig godt tilpas. Her kan du med en lækker forfriskende kop te komme ind til dine kreative sider og derefter udfolde dem i dit projekt.

Teens oprindelse

Te er lavet fra en plante som afgiver sunde antioxidanter og naturlige olier. Indholdet i planterne er med til at smøre dit indre og sørge for at det hele arbejder som det skal. Det giver dig mere plads og luft til kreativitet når du har ro i dit indre, hvilket er måden teen er med til at hjælpe din kreative side frem.

Te er godt for dig

Med te afhjælper man både psykiske og fysiske skavanker. Der er en form for helende indhold i te som gør at din krop arbejder effektiv mod helbredelse af disse skavanker. I forbindelse med det øget fokus på sundhed som vi har fået i vestlige verden er flere mennesker begyndt at inddrage te i deres hverdag fremfor fx kaffe. Med te får du ikke blot en lækker varm drik. Du får blandt andet også bedre helbred og forebyggelse mod en række livsstilssygdomme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *