Om os / kontakt

Billede af bænk

Ovenfor ser du et billede af en bænk – denne bænk repræsenterer det du skal opleve her på siden. Denne side er nelig en kreativ oase, hvor du som læser kan slå bagdelen i sæden og blot nyde livet. På denne side kan du finde tips og tricks til hvordan du kan være mere kreativ i hverdagen – men ved du hvad? Det er faktisk ikke et krav at du følger de rd vi giver dig her på siden. Det er blot råd. Det er på den måde et næsten magisk fællesskab uden stress og jag.

Jeg har valgt at starte denne blog for at blogge om løst og fast. Det handler om den kreative livsstil og denne er også omdrejningspunktet for bloggen, hvorfor jeg har valgt at starte den. Jeg er personligt vild med rigtig mange måder at udtrykke min kreativitet på. Og jeg er ligeledes vild med, at se andre gøre det. Derfor vil du kunne på denne blog kunnet se en masse indlæg om forskellige ting som eksempelvis, koncerter, udtillinger og andre ting i denne boldgade.
Jeg er ligeledes vild med at se folk udfolde deres kreativitet i køkkenet – om det er den store bagedyst, nak og æd eller noget helt andet er ikke så vigtigt, så længe der er kreative elementer, passion og andre ting i denne boldgade til stede, så er jeg vild med det.

Om sponsorerede posts

Der forekommer sponsorerede indlæg på denne side. De er markeret individuelt med et billede der siger “sponsoreret”