Musik som kreativ katalysator

Musik er for mange mennesker en vigtig del af deres liv. Du kan have musikken med alle steder, men særligt i hjemmet er musik en god måde at koble af på og lade tankerne flyve. Det er også skønt at have musik i baggrunden når vi laver noget andet. Jeg har personligt lige købt et par B&O høretelefoner som jeg er vældigt glad for at spille musik på. Og det er altså ikke nogen dum idé. Det viser sig nemlig at musik er bedre end stilhed. Musik kan faktisk også påvirke dit humør og dine kreative evner. De fleste af os har et musiknummer som minder os om noget vi har oplevet. Gode stunder og triste stunder. Musik er altså ikke bare ren underholdning. Det påvirker os faktisk mere end vi tror. Du kan blive mere kreativ af at lytte til musik. Det vil sige, at du ikke bliver bedre til at male eller spille musik, men du vil øge dine evner for at få gode idéer. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvilket musik du lytter til. Det er ikke altidgodt nok at høre heavy metal eller popmusik.

Der er lavet undersøgelser der viser, at personer som lytter til Vivaldi, De Fire Årstider – Forår er bedre til at få idéer til at løse et problem.

Er du gået i stå og har din hjerne brug for at blive kickstartet, kan det derfor være en god idé at lytte til Vivaldi, De Fire Årstider – Forår. Når du skal lytte til den fantastiske musik der er komponeret af Vivaldi er det lækkert at have nogle kvalitetsprodukter. Med kvalitetsprodukter er du sikker på at få dejlig musik i ørene når du skal finde din kreative side frem. Der er flere muligheder at vælge mellem hvad end du ønsker lyd ud til rummet i form af en højtaler. Eller lyd som kun du kan høre i din personlige bobbel med et par høretelefoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *