Mix “mad ud af huset” op – Se 3 alternativer til burgeren her

Der var engang hvor alt der omhandlede fastfood var “bugere” og “pizza”. Sådan ligger landet dog ikke mere, hvor der er kommet nye “boller på suppen”.

Boller og supper er dog ikke blandt vores take-away guide her på siden, selvom det kunne være noget helt unikt at præsentere. Suppe har dog den ulempe at det er flydende og derfor ikke lige det fedeste at have med i tasken, på turen eller ud i det fri.

Ugens gryderet

Flere og flere er begyndt at sælge “ugens ret” som take-away – ideen er at det skal smage som “mors kødgryder” i en version, hvor “mor” er exceptionelt dygtig til at kokkere.

Et prima eksempel på ovenstående er Nordlymad i Risskov, hvor der bliver lavet “hjemmelavet” takeaway i risskov og omegn.

Bowls hele dagen

Bowls er blevet exceptionelt populære over de seneste år – det er typisk en sund type take-away hvor fokus er på smagen, på det sunde liv og på at det skal være hurtigt. Her er maden fyldt med “super foods” som quinoa og edeamne bønner. Noget som ville være fuldstændig uhørt uden sushi-revolutionen for en del år tilbage.

Mellmøsten hitter stadig

Når nogen siger “take away” og mellemøsten, forbindes det ofte med den klassiske kebab. Det er dog ikke det eneste, som mellemøsten har at tilbyde. Om det drejer sig om Faour Falaffel i Aarhus eller Café Mahalle i KBH N, så er der altså muligheder for at få et mere varieret indtryk af mellemøstelig takeaway

Kender du dumplings?

Dumplings er en lille klump, opkaldt efter formen og det faktum at de bliver “dumpet” ned i en dampkurv for at blive tilberedt – et andet fællestræk er at de er lige til at “dumpe” ned i svælget. Det sidste fællestræk er, at de smager exceptionelt lækkert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *