Leg med dit outfit

-En kreativ guide til dit udseende

Foråret er over os og med det kommer også de flotte og farverige outfits, som gør op med vinterens grå, sorte og mere grå monotone favepallet. Der er danske brands i vild udfoldelse, som har helt styr på det med farverne. De er fuld af liv og glæde, fyld med energi og opfordringer til samvær. Derfor har vi samlet 3 punkter, som vi på NBCP redaktionen mener, at ville kunne gøre dit liv sjovere, nemmere og federe.

Vær dig selv – altid

En simpel udfordring, som aldrig er ligetil, thi den som vil være sig selv, kan ikke være som alle de andre. At være som alle de andre er 100 procent nemmere end det er at være sig selv. Men det er ogs 100% mere kedeligt end at være sig selv – du skal jo slet ikke tænke så… Og er det virkeligt det du har lyst til i din hverdag?
At være sig selv betyder naturligvis ikke, at man ikke kan tage inspiration fra andre, men det betyder mere at man ikke kopierer Peter Falktoft, Drake eller Ozzy Osbourne 1:1. Hvis man vil dette, så er det svært at gøre et outfit til sit eget – da det jo er kopieret fra andre

Udtryk dig gennem accessories

Accessorries er geniale til at udtrykke forskellighed, det er nemlig a) de færreste som bruger dem og b) de som gør, vil til hver en tid kunne undgås – altså deres smykker, ikke deres person, det ville være uanstændigt. Ligeledes kan smykker rigtig mange ting. Sølvsmykker er diskrete og er gode til at komplimentere dit outfit med. Guldsmykker er mere flashy og til at vise frem.
Handler det om ringe, så kan du med fordel skille dig ud med hvilken finger du bærer dem på. Et godt eksempel er vielsesringe, traditionelt set så haves de på venstre hånd, men bærer du dem på højre hånd, så vil du finde, at du skiller dig voldsomt ud og har en god måde at starte enhver samtale på.

Udtryk dig gennem sko

Intet siger mere om dig som person end dine sko (det skulle da lige være din person). Vælger du herresko eller sneakers? Er det Oxfords eller er det brogues? er det ensfarvede sneakers eller er det med flere forskellige farver? Er dine sneakers i sort, brun eller noget helt fjerde? Er dine sneakers kedelige og sorte eller er de farvestrålende, som foråret der bærer grønne knopper og hormoner som vilde teenagere? Alt dette er godt at have “in mente” inden du går på skokøb. Fra vores side foretrækker vi hver især noget forskelligt. Nogle er til det ene og nogle andre er til noget andet.


Udtryk dig gennem din kærlighed til livet og til dig selvCitat: Nordicbandcamp redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *