Gør plads til kreativiteten med en ombygning

I forbindelse med vores renovation af huset skulle vi have loftet ned og det gik også super fint med at få ned. Vi fik væltet en betonvæg og fik den båret ud i traileren og efterhånden kørt på genbrugspladsen. Men loftet kom ned og nu var der direkte udsyn til isoleringen som skulle lægges om fordi det var gammelt og træt.

I løbet af processen fandt vi hurtigt ud af hvor hårdt og opslidende det var at arbejde med hænderne over hovedet så meget. Derfor måtte vi være kreative og tænke ud af boksen. Vi spekulerede lang tid efter den helt rigtige løsning. Men da vi fandt en måtte man sige at vi blev effektive. Jeg købte for et stykke tid siden Danmarks billigste palleløfter hos N.P. Trucks. Den fik vi kørt ind på pladsen og så pumpede vi den et stykke op så det ikke var så belastende at arbejde med isoleringen.

Isoleringen blev skiftet og vi lagde det flotteste mørke egetræs loft efterfølgende. Med den væltede væg fik vi et stort og vellykket køkkenalrum, hvor der virkelig blev gjort plads til at udleve familielivet. Børnene kunne sidde og spille Ipad inde i stuen mens vi kunne begive os rundt ude i køkkenet. Sammenholdet blev stærkere og vi fik hurtigt knyttet et tættere familiebånd. Ikke nok med loftet så anlagde vi også helt nyt gulv i samme stil. Det gamle Svane køkken havde aftjent sin værnepligt efter 20 gode år i fuld funktion, men der måtte et nyt køkken til. Forandring fryder som man siger. Så vi kontaktede en masse forhandlere for at indsamle tilbud på nye køkkener. Nu står vi her i byggerodet og venter på vores nye køkken. Vi glæder os utroligt meget til at se det færdige resultat. Indtil er der kun at sige at det ser hammer godt ud og at det kommer til at give rigtig meget rum og plads til os i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *