Far-børn tid – få det meste ud af det

Det er en skøn uge vi går i møde. Min dejlige mand kommer hjem efter en 14 dages vagt på boreplatformen. Ikke nok med at jeg glæder mig, så gør vores lille dreng bestemt også. Herhjemme er jeg ikke meget værd når vi er ved at nå til ende på en 14 dages vagt. Så er det en lang og hård nedtælling for fars dreng der er i gang indtil hans skønne far endelig er hjemme.

Han er begyndt at få en forståelse for hvad hans far egentlig laver og interesserer sig meget for det. Han spørger stadig meget indtil fars arbejde for at kunne forstå og opnå viden omkring hans arbejde. Indtil videre har han da fået større viden omkring ventilationsriste, end jeg nogensinde kommer til at få. Men som han beskriver det er det jo vigtigt at vide hvad far sætter sine fødder på hver eneste gang han er på arbejde.

Når far så kommer hjem er jeg luft, hvilket egentlig passer mig perfekt. Jeg får tid til at lave ting som jeg holder af og farmand får lov til at se sin elskede og savnede søn. Jeg beundre tit de ting laver sammen og kan overvære og forsørge dem i timevis, med snacks og saftevand. Deres smil og latter sammen er guld værd. De elsker at bygge ting sammen. Det kan være alt mellem himmel og jord. Efterhånden er vores have da også fyldt af sjove ting og sager som de sammen har bygget i tidens løb. Her er jeg kæmpe fan af stigegolf banen som bliver hyppigt brugt ved familie kom sammen. De har også bygget en 2 meter høj kuglebane, hvor en lille glaskugle løber gennem forskellige forhindringer for at kunne ned til bunden af banen. Der er uden tvivl en dygtig snedker gemt inde i bettemand. Men om det er den branche han vælger eller en helt tredje er helt hans eget valg når han på et tidspunkt skal til at tage en beslutning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *