3 typer udstyr der giver mere overskud i hverdagen

Overskud er vigtigt for din kreative energi og det kræver en god arbejdsdag at have meget overskud. Din arbejdsdag kan gøres meres overskudsagtig med det rigtige udstyr og det har vi i dette blogpost taget et kig på.

Lupbriller forhindrer dårlig ryg

En lupbrille er et lidt nyt fænomen – eller det vil sige det er det ikke, men det er et fænomen som det ikke er alle der kender til.
For at forklare hvad en lupbrille er, så er vi nødt til at forklare hvad en prismebrille er.
En prismebrille er et stykke udstyr der gør det mere behageligt for dig at udføre dit arbejde – specielt tandlæger, kiruger og dyrlæger benytter sig af prismebrillen, da den projicerer billedet op – det lyder måske mærkeligt, men dybest set kan du kigge lidt nedad, samtidigt med at du kigger ligeud.
En lupbrille forstørrer dette billede og gør at det kommer tættere på, det er nu engang luppens funktion at forstørre ting.
Det vil altså sige, at du nu kan, på større afstand og med mindre bøjet nakke, foretage dit arbejde. Smart ikke?

Hæve-sænkebord til kontorfolket

Hæve-sænkebordet er en klassiker. Det giver dig mulighed for at tilpasse din arbejdsstilling, så du både kan være stående og siddende i din hverdag. Ligeledes kan du tilpasse højden for både stående og siddende arbejde.
Dermed og herved kan du variere og udfordre dine siddevaner, således at din ryg får lidt tiltrængt variation i løbet af dagen. Noget som den har rigtig godt af.

Posture shirt til alle med rygproblemer

En posture shirt er et godkendt medicinsk udstyr, som nudger din ryg til at sidde korrekt. Den tvinger dig ikke til noget, men den påvirker dig i den ene eller den anden retning, så det kommer til at være mere naturligt at skydde ryggen tilbage og brystet frem.

En posture shirt er en solid investering for alle med begyndende eller generelle rygproblemer – specielt til kontorfolket eller folk der arbejder meget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *