3 tips til indretningen af dit hjem

De fleste af os kender vist trangen til at lave fornyelse i hjemmet. Men det kan faktisk være lidt uoverskueligt at finde ud af, hvad det lige præcis er, man ønsker, der skal ske i hjemmet – og om det egentlig vil fungere i praksis. Vi har derfor samlet 3 tips, der ikke slår fejl.

Brug læder
Det første tip er, at inddrage læder i indretningen – men gør det med omhu! Læder er et naturmateriale, og det er derfor helt oplagt til at give hjemmet en naturlig hygge, som mange af os søger. Den brune farveskala giver nemlig en glød til dit hjem, som vi gerne vil have her i Skandinavien. Det giver ro og en afslappet stemning, som vi nyder, når særligt de kolde måneder indtræder.

En anden fordel ved læder er, at det er let at passe. Kommer der fedtede fingre på eller spildes der mad, kan det lynhurtigt tørres over. Og får læderet med tiden et slidt look, kan patina-udtrykket også biddrage med noget til indretningen.

Ønsker du sort læder fremfor brunt, skal du være en smule omhyggelig. Det sorte læder giver nemlig hurtigt et koldt touch og lidt af et ungkarle-udtryk, som ikke klæder alle rum. Derfor skal du lige tænke dig om en ekstra gang, inden du bestiller den sorte lædersofa.   

Få hjælp af en app

Er det lidt af en jungle at få overblik over indretningen, er der heldigvis masser af apps, der kan hjælpe dig på vej. Artfully Walls Try on Wall er et eksempel på en gratis app, du kan bruge til at vurdere, om en bestemt plakat nu passer ind sammen med dine andre plakater, mens du med appen Photo Measures kan måle dine møbler og lade den om regnearbejet.

Tag ud og kig på udstillinger

Et tredje tip – som også hjælper på visualiseringen og inspiration – er at tage ud og kigge på udstillinger. Her kan du blive opdateret på de nyeste trends og tendenser, og så er det lettere at vurdere, om ting passer ind i dit hjem, når du ser dem i kontekst. Der vil også altid være professionelle, der kan rådgive dig, hvis du er i tvivl. Smut eksempelvis forbi BadDesigns badeværelses udstilling for rådgivning og inspiration til fornyelse af badeværelset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *